Food Blog Tradičná Vianočná Večera

Autor: Róbert Lešš | 24.12.2015 o 13:19 | Karma článku: 0,00 | Prečítané:  136x

Rozhodol som sa sem Pridat aj svoj prvý FooD Blog Na Vianočnom stole nesmie chýbat Kapor ani Kapustnica.

Moj Recept Dobru Chut

 
  •  300 gkapusta kvasená
  •  1 ks, menšiacibuľa
  •  20 gpaprika červená mletá
  •  2 strúčikycesnak
  •  15 gdubáky sušené
  •  200 gbravčové rebrá údené
  •  2 ksbobkový list
  •  200 gzemiaky
  •  
  •  1 ksklobása
  •  

    Pripravíme si cibuľovo–paprikový základ, zalejeme vývarom, do hrnca vložíme údené rebrá, pridáme koreniny a spolu varíme.

      

    Po uvarení kosti vyberieme, vložíme kapustu, obraté mäso a klobásu, sušené hríby ktoré sme vopred namočili do studenej vody.

      

    Polievku môžeme dohustiť nastrúhaným zemiakom.

     

     

     

    KAPOR SO SALATOM

    Z kapra odrežeme chvost a hlavu. Odstránime kožu. Rozrežeme ho na podkovy. Naložíme ho na noc do mlieka.

      

    Po 24 hodinách ho osolíme z oboch strán. Obalíme ho v klasickom trojobale - v hladkej múke, vajíčku a strúhanke.

      

    Na rozpálenom tuku vyprážeme z oboch strán. Kapra podávame s vianočným zemiakovým šalátom.

     

    Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
    Pridaj k obľúbeným

    Hlavné správy

    DOMOV

    Jeden za všetkých, všetci za jedného. Čo má Kaliňák s tromi mušketiermi

    Dom, v ktorom býva minister vnútra Robert Kaliňák, je pomenovaný podľa Aramisa z Troch mušketierov. Susedmi sú Athos a Porthos.


    Už ste čítali?